Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de parmesan, en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre, en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
-
500
g de champignons frais, nettoyés et coupés
lub 500 g de champignons surgelés - 300 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule, émietté
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1458.3 kJ / 348.6 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 46.1 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 201.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pad thaï à la courge butternut
40 dk
Fondant au chocolat
40 dk
Fondant au chocolat
40 dk
Gâteau aux pommes
1sa
Farfalle maison au persil et pesto de tomates séchées
1sa
Carottes Vichy
35 Min
Porridge au yaourt et aux fruits rouges
10 dk
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 Min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25 dk
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 Std. 30 Min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50 dk
Crumble pommes et fruits rouges
50 dk