Urządzenia i Akcesoria
Veal in tuna sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz.
8 portions
Składniki
Tuna sauce
-
sunflower oil300 g
-
canned tuna in oil drained80 g
-
capers and a little extra for the garnish10 g
-
anchovy fillet, preserved in oil3
-
vinegar1 tsp
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
To cook the veal
-
white veal top round roast (800-1000 g)1
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
water for steaming1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38.07 g
Kalorie
2814 kJ /
675 kcal
Tłuszcz
58.1 g
Węglowodany
0.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Stout Beer Ice Cream Float
Brak ocen
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Creamy Turkey Stew (TM6)
Brak ocen
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1 godz.
Orange curry dressing
10 min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Creamy courgette soup
25 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Tuna mousse
10 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min