Veal in tuna sauce

Veal in tuna sauce

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz.
8 portions

Składniki

Tuna sauce
  • sunflower oil
    300 g
  • canned tuna in oil drained
    80 g
  • capers and a little extra for the garnish
    10 g
  • anchovy fillet, preserved in oil
    3
  • vinegar
    1 tsp
  • egg
    1
  • egg yolk
    1
  • lemon juice
    20 g
  • salt to taste
    2 pinches
To cook the veal
  • white veal top round roast (800-1000 g)
    1
  • salt
    1 tsp
  • black pepper, freshly ground
    2 pinches
  • water for steaming
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 675 kcal / 2814 kJ
Białko 38.07 g
Tłuszcz 58.1 g
Węglowodany 0.05 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...