Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz.
8 portions
Składniki
-
sugar150 g
-
egg yolks6
-
milk min. 3,2%400 g
-
cream, min. 30% fat375 g
-
soft goat's cheese in pieces300 g
-
wholemeal bread flour170 g
-
olive oil50 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
balsamic vinegar10 g
-
salt¼ tsp
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
water120 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
390.7 mg
Białko
14.1 g
Kalorie
2284.5 kJ /
546 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
41.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cold Cravings
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 min
Medicine Ball Tea
20 min
Roasted Garlic
15 min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14 godz. 40 min
Asian master stock
1 godz. 45 min
Cooking potatoes
45 min
Browned pork cubes
15 min
Sautéed zucchini (300 g)
15 min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 min
Garlic mushrooms
20 min
Pepper vinaigrette
5 min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2 godz.