Urządzenia i Akcesoria
Fish and Zucchini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fish fillet (approx. 5-7oz)1
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus 2-3 pinches, to season, to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste, divided2 - 3 pinches
-
zucchini thinly sliced (⅛ in.)6 - 8 slices
-
lemon thinly sliced2 - 3 slices
-
pine nuts1 tbsp
-
water35 oz
-
long-grain rice2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3052.9 mg
Białko
40.7 g
Kalorie
2442.2 kJ /
583.7 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min