Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 fish fillet (approx. 5-7oz)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus 2-3 pinches, to season, to taste, divided
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste, divided
- 6 - 8 slices zucchini, thinly sliced (⅛ in.)
- 2 - 3 slices lemon, thinly sliced
- 1 tbsp pine nuts
- 35 oz water
- 2 oz long-grain rice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2442.2 kJ / 583.7 kcal
- Białko
- 40.7 g
- Węglowodany
- 55.5 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 3052.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min
Cold Red Curry Soup
30min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
Avocado Tuna Salad
5 min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min