Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Mushroom Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove thinly sliced1
-
pepper any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
chicken thigh, boneless and skinless cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
fresh mushrooms quartered100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
water450 g
-
paprika (opcjonalnie)1 tsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white short grain rice200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
802.8 mg
Białko
23 g
Kalorie
1945.2 kJ /
464.9 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
68.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Boiled Long Pasta
20 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Browned Pork Rice
1 godz.
Linguine with Bacon and Prawns
35 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min