Urządzenia i Akcesoria
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
400 - 500 g red onion, cut in wedges or in slices (1 cm)brown onion cut in wedges or in slices (1 cm)400 - 500 g
-
olive oil20 g
-
uncooked, whole chicken (approx. 1400 g)1
-
ground black pepper3 pinches
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
800 g tinned chopped tomatoesplum tomatoes quartered1000 g
-
water200 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaves2
-
2 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
300 - 400 g frozen green beansgreen beans trimmed (see var.)300 - 400 g
-
olive oil1 Tbsp
-
orzo160 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
280.3 mg
Białko
49.3 g
Kalorie
3005.8 kJ /
718.4 kcal
Tłuszcz
40.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Mini Green Shakshukas
Brak ocen
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Cullen Skink
45 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Braised Beef Stew with Radish
2 godz. 25 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min