Urządzenia i Akcesoria
Stuffed vegetables
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
courgettes (130 g each)2
-
aubergines (400 g each)2
-
white onions (120 g each)2
-
water500 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
breadcrumbs100 g
-
fresh basil leaves10
-
egg1
-
milk20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1018 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tofu stew
30 min
Guacamole
10 min
Pumpkin soup
35 min
Ratatouille
40 min
Cod with citrus butter
50 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Stir-fried vegetables
10 min
Apple cake
1 godz.
Baked spinach and eggs
40 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Chocolate cake
45 min