Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1520 g di acqua
- 3 limoni, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di zucchero
- 500 g di farina multicereali + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di timo limonato fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1070.9 kJ / 256 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 49.9 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 495.3 mg
Alternatywne przepisy
Pane all'acqua
4 Std.
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Panini morbidi al sesamo segnaposto
4 Std.
Pane ai cereali
3h
Pane cicci
4h 30min
Moddizzosu di patate
7 godz.
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30min
Crescia alla maceratese
3h
Lingue croccanti
45min
Pane integrale con fichi e noci
4h 30min
Tagliolini al radicchio rosso
30min
Impasto per pizza integrale
2h