Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto

Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto

4.6 48 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

Burro barbeque
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 scalogno
  • 3 - 4 pomodori secchi sott'olio sgocciolati (12 g)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 100 grammo di burro morbido, a pezzi
  • 1 cucchiaino di fumo liquido
Filetto di maiale bardato
  • 1200 g di acqua
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 160 g di pancetta a fette
  • 1 filetto di maiale, senza nervi (500-700 g circa)
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ di cucchiaino di pepe macinato
  • 150 g di pesto alla genovese

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 43.5 g
Kalorie 2970.5 kJ / 711.5 kcal
Tłuszcz 59 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...