
Urządzenia i Akcesoria
Pane alla banana e nocciole
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
20 fette
Składniki
-
olio di cocco q.b.
-
250 g di banane molto mature, sbucciate e a pezzi
-
25 g di burro morbido
-
120 g di latte
-
5 g di sale + q.b.
-
50 g di zucchero + q.b.
-
400 g di farina tipo 00
-
10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
100 g di nocciole tostate
-
70 g di banana chips disidratate
-
200 g di cioccolato gianduia a pezzi
-
1 uovo medio (60 g circa)
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
207 kcal /
864 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
87 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® Rockstars KIM
15 Przepisów
Włochy
Włochy