Pane alla banana e nocciole

Pane alla banana e nocciole

3.9 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
20 fette

Składniki

  • olio di cocco q.b.
  • 250 g di banane molto mature, sbucciate e a pezzi
  • 25 g di burro morbido
  • 120 g di latte
    120 g di bevanda vegetale, qualsiasi tipo
  • 5 g di sale + q.b.
  • 50 g di zucchero + q.b.
  • 400 g di farina tipo 00
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 100 g di nocciole tostate
  • 70 g di banana chips disidratate
  • 200 g di cioccolato gianduia a pezzi
    200 g di cioccolato al latte, gianduia a pezzi
  • 1 uovo medio (60 g circa)

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 207 kcal / 864 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 87 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...