Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive

Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive

4.5 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
30 pezzi

Składniki

  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 20 g di pecorino a pezzi
  • 120 g di farina tipo 00
  • 60 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
  • 4 g di sale
  • 4 g di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 uovo
  • 30 g di vino bianco
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di pistacchi salati sgusciati
  • 40 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati e tagliati grossolanamente
  • 30 g di olive nere sgocciolate e tagliate grossolanamente

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 55.7 kcal / 233.1 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 5.3 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 73.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...