Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di acqua
- ¾ di cucchiaino di sale
- 150 g di panna acida
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 200 g di cipolla bianca a metà
- 200 g di cipolla rossa a metà
- 10 g di erba cipollina fresca, tritata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 6.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti alle erbe aromatiche e Parmigiano Reggiano
2h
Danubio salato
3h
Quiche di zucca ed erbette
1h 30 min.
Agnolotti burro e salvia
10 Std.
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min.
Focaccia patate e rosmarino
1h
Latte fritto genovese
5h 40min
Grissini di sfoglia croccanti al formaggio
35min
Pane cicci
4 Std. 30 Min
Insalata wurstel, Emmental e ravanelli
25 min.
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Focaccia millebolle
28h