Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di acqua, di cui 200 g tiepida
- 250 g di patate, sbucciate e a pezzi
- 400 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 100 g di farina tipo 1
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di miele
- 3 g di lievito di birra disidratato
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 800 g
- Kalorie
- 9030 kJ / 2158 kcal
- Białko
- 63.2 g
- Węglowodany
- 433 g
- Tłuszcz
- 31.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 31.9 g
- Sód
- 3997.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patate schiacciate al forno
1h
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10h 30 min
Liquore alle pere
384h
Brunelle
2 godz.
Taralli alle cipolle
3 godz. 30 min
Cipolle sottaceto (TM6)
45 Min
Tortine in vasetto
1h
Pane al pomodoro
16 Std.
Baguette pancetta e provolone
5 godz. 30 min
Yogurt al cioccolato
13h
Pane intrecciato timo e limone
4 Std.
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 godz.