Urządzenia i Akcesoria
Lime and coconut mini bundts
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Bundt cakes
-
unsalted butter softened, plus extra melted, to grease130 g
-
white sugar80 g
-
lime juice and zest, no white pith1
-
eggs3
-
self-raising flour170 g
-
desiccated coconut30 g
-
natural yoghurt180 g
Lime and rum syrup
-
white sugar100 g
-
water100 g
-
lime juiced and 6 strips of peel, no white pith1
-
Malibu® rum (optional)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
391.5 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
2041.6 kJ /
488 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
59.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Bannofee Muffin
45 min
Brioche hot cross buns
2 godz. 30 min
Fudgy chocolate cake
50 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 godz. 25 min
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min
"This ain't no picnic" muffin
35 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Better banana cake
45 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Melting moments with lemon cream
45 min