
Urządzenia i Akcesoria
Kanapki z pastą z fasoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
ząbek czosnku1
-
białej fasoli, z puszki odsączonej (patrz wskazówka)100 g
-
oliwy z oliwek10 g
-
soli¼ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
-
majeranku, suszonego¼ łyżeczki
-
chili, mielonego1 szczypta
-
kromki chleba pełnoziarnistego (ok. 70 g)2
-
ogórek kiszony (ok. 60 g), pokrojony w plastry1
Wartości odżywcze na 1 porcja
Kalorie
415 kcal /
1736.5 kJ
Białko
15.3 g
Tłuszcz
12.6 g
Węglowodany
60.9 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
1084.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cytrynowa potrawka z ciecierzycy i ryżu
50 min
Makaron z bobem, serem feta i migdałami
45 min
Bruschetta z pastą z bobu i serem feta
35 min
Farinata ze szpinakiem i groszkiem
30 min
Fasolka szparagowa z komosą ryżową (quinoa) i pistacjami
35 min
Kanapki z pastą z grochu, ogórkiem i sałatą
40 min
Bób w sosie pomidorowym po grecku
55 min
Kanapki z pastą z soczewicy i oliwek
30 min
Sałatka z soczewicą, suszonymi pomidorami i oliwkami
25 min
Kaszotto gryczane z ciecierzycą, fetą i oliwkami
40 min
Pełnoziarniste placki jogurtowe
15 min
Grecka zupa z soczewicy
40 min