
Urządzenia i Akcesoria
Kanapki z pastą z fasoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
100 g białej fasoli, z puszki odsączonej (patrz wskazówka)
-
10 g oliwy z oliwek
-
¼ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
¼ łyżeczki majeranku, suszonego
-
1 szczypta chili, mielonego
-
2 kromki chleba pełnoziarnistego (ok. 70 g)
-
1 ogórek kiszony (ok. 60 g), pokrojony w plastry
Wartości odżywcze na 1 porcja
Kalorie
415 kcal /
1736.5 kJ
Białko
15.3 g
Tłuszcz
12.6 g
Węglowodany
60.9 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
1084.5 mg