Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro

Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • spicchi di aglio tagliati a metà
    4
  • di burro a pezzi
    200 g
  • di concentrato di pomodoro
    40 g
  • di pomodori secchi, sott'olio
    40 g
  • di miele
    15 g
  • di pepe nero macinato
    ¾ di cucchiaino
  • di pepe di Cayenna macinato
    ¼ di cucchiaino
  • di aneto fresco le punte lavate e asciugate
    1 cucchiaino
  • di maggiorana
    1 ½ cucchiaino
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di paprica, affumicata macinata
    1 cucchiaino
  • costolette di maiale, con l'osso dal collo (ciascuno di almeno 3 cm di spessore)
    4

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 745.7 kcal / 3119.8 kJ
Białko 43.6 g
Tłuszcz 58.9 g
Węglowodany 11.3 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 32 g
Sód 1301 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...