Riso con asparagi, broccoli e funghi

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio a fette sottili
    1
  • di peperoni misti a pezzi (2-3 cm)
    150 - 180 g
  • di olio di oliva
    20 g
  • di asparagi verdi a pezzi (2-3 cm)
    100 g
    100 g di fagiolini surgelati, a pezzi (2-3 cm)
  • di cimette di broccolo
    150 g
  • di funghi champignon tagliati in quarti
    100 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    100 g
  • di paprica dolce (opcjonalnie)
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ¼ di cucchiaino
  • dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • di riso per risotto
    200 g
  • di acqua
    500 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 259.6 kcal / 1085.9 kJ
Białko 6.4 g
Tłuszcz 5.7 g
Węglowodany 46.7 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 602.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...