Urządzenia i Akcesoria
Mussels Mariniere
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
leeks white parts only, sliced (1 cm)170 - 200 g
-
white wine, dry250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
fresh mussels cleaned800 - 1000 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
-
lemon cut in quarters, for drizzling
-
baguette sliced, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
949.1 mg
Białko
27.6 g
Kalorie
1331 kJ /
318.1 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jewish Chicken Soup
50 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Lemonade
5 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2 godz.
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min