Urządzenia i Akcesoria
Mussels Mariniere
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
leeks white parts only, sliced (1 cm)170 - 200 g
-
white wine, dry250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
fresh mussels cleaned800 - 1000 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
-
lemon cut in quarters, for drizzling
-
baguette sliced, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
949.1 mg
Białko
27.6 g
Kalorie
1331 kJ /
318.1 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 Min
Linguine with Bacon and Prawns
35 Min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 Min
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 Std. 10 Min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 Std. 15 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 Min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Ravioli Broth with Beef
30 Min