Urządzenia i Akcesoria
Mussels Mariniere
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
leeks white parts only, sliced (1 cm)170 - 200 g
-
white wine, dry250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
fresh mussels cleaned800 - 1000 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
-
lemon cut in quarters, for drizzling
-
baguette sliced, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
949.1 mg
Białko
27.6 g
Kalorie
1331 kJ /
318.1 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Pears in Orange Syrup
30 min
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Apple Tart
1 godz.
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Egg and Onion
25 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min