Urządzenia i Akcesoria
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing20 g
-
asparagus woody ends removed120 g
-
fresh chives (approx. 5 g), cut in lengths (2 cm)1 bunch
-
lemon juice1 Tbsp
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked salmon cut in thin strips80 g
-
water for steaming600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.8 g
Kalorie
956 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Pears, Cheese and Honey
15 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min