Potted Eggs with Salmon and Asparagus

Potted Eggs with Salmon and Asparagus

4.7 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • unsalted butter plus extra for greasing
    20 g
  • asparagus woody ends removed
    120 g
  • fresh chives (approx. 5 g), cut in lengths (2 cm)
    1 bunch
  • lemon juice
    1 Tbsp
  • milk
    30 g
  • medium eggs
    8
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • smoked salmon cut in thin strips
    80 g
  • water for steaming
    600 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 229 kcal / 956 kJ
Białko 18.8 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...