Urządzenia i Akcesoria
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing20 g
-
asparagus woody ends removed120 g
-
fresh chives (approx. 5 g), cut in lengths (2 cm)1 bunch
-
lemon juice1 Tbsp
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked salmon cut in thin strips80 g
-
water for steaming600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.8 g
Kalorie
956 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Kiwi and Raspberry Chia Pudding (No Added Sugar)
4 godz. 15 min
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min