Urządzenia i Akcesoria
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing20 g
-
asparagus woody ends removed120 g
-
fresh chives (approx. 5 g), cut in lengths (2 cm)1 bunch
-
lemon juice1 Tbsp
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked salmon cut in thin strips80 g
-
water for steaming600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.8 g
Kalorie
956 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min