Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Spiralized Fideuá
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width600 g
-
onions quartered100 g
-
fresh parsley cut in pieces4 - 5 sprigs
-
red peppers cut in pieces (4 cm)150 g
-
aubergine cut in pieces (3 cm)100 g
-
mixed dried mushrooms15 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
sweet paprika3 pinches
-
tinned chopped tomatoes200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
896.9 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
789.3 kJ /
188.7 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Vegan Bolognese
50 min
Raw Asian Salad
10 min
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Brak ocen
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min