Urządzenia i Akcesoria
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
red onions cut in wedges2
-
olive oil plus extra for greasing2 Tbsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
roasted red peppers, preserved cut in strips (1 cm)2 - 3
-
pitted black olives10 - 12
-
tinned anchovy fillets (opcjonalnie)5 - 6
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)20 g
-
polenta150 g
-
plain flour40 g
-
baking powder1 ¼ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
soft brown sugar1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
medium eggs2
-
milk120 g
-
groundnut oil45 g
-
unsalted butter melted15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1895 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 godz. 30 min
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Falafel
24 godz.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 godz. 20 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min