Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Farine tout usage sans gluten
- 200 g quinoa, blanc
- 100 g de graines de chia
- 200 g fécule de maïs
- 100 g arrow-root
Petits pains
- 170 g eau
- 30 g poudre de psyllium
- 115 g lait entier
- 60 g beurre non salé
- 60 g de sucre
- 1 sachet levure boulangère sèche, ou 2 c. à thé
- 2 c. à thé de poudre à pâte
- 1 c. à thé de xanthane
- 2 œuf de gros calibre, divisé
- 1 c. à thé de sel
- 1 c. à thé assaisonnements à bagels (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 2330.5 kJ / 557 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 84.9 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 14.9 g
- Sód
- 569.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe à l'oignon
1 Std.
Limonade
5 min
Steaks grillés avec sauce au poivre rouge
Brak ocen
Mélange d'épices champêtre
Brak ocen
Guacamole
5 min
Salade de vermicelles à la vietnamienne (TM6)
40min
Rouleaux d'été végétariens (TM6)
1 Std.
Gazpacho de tomates ancestrales
1 Std. 10 Min
Trempette S'mores
Brak ocen
Pizza aux boulettes de viande à la sauce rouge épicée, Scamorza et poivrons
Brak ocen
Scones pour le petit déjeuner
30 Min
Poivrons farcis avec riz et sauce tomate
1 Std.