Focaccia avec sel et romarin

Focaccia avec sel et romarin

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
16 morceaux

Składniki

Pâte
  • 385 g d'eau
  • 625 g de farine tout usage
  • 30 g d'huile d'olive vierge extra
  • 1 pincée de sucre
  • 1 c. à thé de sel
  • 5 c. à thé de levure boulangère sèche
Garniture
  • 85 g d'huile d'olive vierge extra
  • 85 g d'eau
  • 1 ½ c. à thé de flocon de sel de mer
  • 2 brins de romarin frais Feuilles seulement, pour saupoudrer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 207 kcal / 866 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 420 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...