Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 115 g de flocons d'avoine cuisson rapide sans gluten, divisé
- 15 g de cosses de psyllium
- 70 g de riz long blanc
- 2 c. à thé poudre à lever sans gluten
- 3 blancs d'œufs, de gros calibre
- 30 g de vinaigre de cidre
- 1 c. à thé de sel
- 170 g d'eau, tiède
- de beurre non salé, à servir
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 628 mg
Alternatywne przepisy
Biscuits aux pépites de chocolat sans gluten
40min
Lait D'Avoine (Métrique)
1 Std. 10 Min
Muffins aux carottes et noix
45min
Vinaigrette au miso à l'érable
5min
Lait d’amandes (Métrique)
1h 20min
Lait de cajou (Métrique)
5min
Crêpes farcies ou Gözleme (Paul) Métrique
Žádné hodnocení
Barres de céréales (Ben) Métrique
1 Std. 10 Min
Petits pains sans gluten et sans blé
1h 20min
Focaccia sans gluten
1h
Pain complet sans gluten
4h
Gâteau Aloha aux carottes
1h 20min