
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 g de chou frisé kale tiges
- 30 g d'huile d'olive vierge extra plus un supplément pour la friture
- 3 œufs de gros calibre
- 340 g de lait entier
- 140 g de farine tout usage
- 30 g d'eau
- ¼ c. à thé d'ail en poudre (opcjonalnie)
- ¼ c. à thé de sel selon le goût
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 134.6 kcal / 563.2 kJ
- Białko
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Sód
- 105.2 mg