Biscuits Biscoff à l'avoine

Biscuits Biscoff à l'avoine

4.8 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
28 morceaux

Składniki

  • 115 g de beurre non salé en cubes
  • 170 g de cassonade
  • 1 œuf de gros calibre
  • 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
  • 1 c. à soupe de lait entier
  • 100 g de pâte à tartiner aux spéculos ou 100 g de pâte à tartiner Biscoff (voir Conseil)
  • 140 g de flocons d'avoine
  • 70 g de pacanes hachées
  • 170 g de farine d'épeautre
  • ½ c. à thé de poudre à pâte
  • ¼ c. à thé de bicarbonate de soude
  • ½ c. à thé de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 135.1 kcal / 565.1 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 7.2 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 84.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...