Pain croustillant sans gluten

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
10 tranches

Składniki

  • 50 g de graines de lin
  • 100 g de farine de riz
  • 100 g de farine de sarrasin
  • 100 g de fécule de pomme de terre et un peu plus pour saupoudrer
  • 10 g de sel
  • 450 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 25 g de cosses de psyllium en poudre
  • 15 g de miel
  • huile d'olive pour graisser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 152.1 kcal / 636.3 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 2.7 g
Węglowodany 29.8 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 393.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...