Pancakes à la banane à la farine d’épeautre et de sarrasin

5.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 80 g de graines d'épeautre
  • 100 g de sarrasin
  • 2 c. à café de de poudre à lever Weinstein
  • 2 c. à soupe de sucre vanillé
  • 3 pincées de cardamome en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 1 œuf
  • 2 c. à soupe d'huile de noix de coco
  • 180 g de lait d'amande
  • 2 c. à soupe d'amandes effilées
  • 1 c. à soupe de noix de coco râpée
  • sirop d'érable pour décorer
  • 4 bananes 2 en tranches, 2 en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 417 kcal / 1745 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 62 g
Błonnik 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...