Pancakes à la banane à la farine d’épeautre et de sarrasin

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de graines d'épeautre
    80 g
  • de sarrasin
    100 g
  • de poudre à lever Weinstein
    2 c. à café de
  • de sucre vanillé
    2 c. à soupe
  • de cardamome en poudre
    3 pincées
  • de sel
    1 pincée
  • œuf
    1
  • d'huile de noix de coco
    2 c. à soupe
  • de lait d'amande
    180 g
  • d'amandes effilées
    2 c. à soupe
  • de noix de coco râpée
    1 c. à soupe
  • sirop d'érable pour décorer
  • bananes 2 en tranches, 2 en morceaux
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 417 kcal / 1745 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 62 g
Błonnik 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...