Urządzenia i Akcesoria
Fudge rapide au chocolat et aux amandes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
18 portions
Składniki
-
340 g de pépites de chocolat noir
-
1 conserve de lait concentré sucré (env. 400 g)
-
110 g d'amandes effilées
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
682 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fou de chocolat
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Crème dessert à l’érable
20min
Tarte au sucre
45min
Biscuits chocolatés au beurre
1h
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15min
Gâteau Aloha aux carottes
1h 20min
Pâté chinois
1h 30min
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4h 35min
Salade de chou
10min