
Urządzenia i Akcesoria
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 4-5 cm ćwiartki (patrz wskazówka)600 g
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki50 g
-
orzechów włoskich, łuskanych, połówek50 g
-
truskawek, świeżych400 g
-
mięta, świeża tylko liście, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
278.3 kcal /
1164.3 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
42.4 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
16 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM6)
30min
Cynamonki na parze
50min
Wegański pad thai ze spiralizowanych batatów (TM5)
45min
Bezalkoholowy drink Rudolf
30min
Deser piña colada
3h
Kakaowe mini galette z gruszkami
1h 30min
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM6)
10min
Wielkanocne trifle ajerkoniakowe
3h 15min
Budyń z syropem klonowym
20min
Sałatka z jajkiem i spiralizowanym ogórkiem (TM6)
25min
Gniazdka ze spiralizowanej cukinii z pesto i pudrem z boczku (TM6)
25min
Makaron z cukinii z pesto i suszonymi pomidorami (TM6)
20min