Urządzenia i Akcesoria
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM6, TM7)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
600 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 4-5 cm ćwiartki (patrz wskazówka)
-
50 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
50 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
400 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych400 g truskawek, świeżych
-
mięta, świeża tylko liście, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
16 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1164.3 kJ /
278.3 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Barszcz zabielany i kurczak w sosie ze szpinakiem
1h 10min
Truskawkowe parfait z białą czekoladą i pistacjami
5h
Zupa krem z żółtych warzyw, kurczak z ziemniakami na Varomie i czekoladowe fondanty
1h 20min
Asturyjski gulasz z białej fasoli
15h 30min
Frittata ze spiralizowanymi ziemniakami (TM5)
45min
Spaghetti z cukinii w śmietanowym sosie z boczkiem (TM6, TM7)
40min
Chrupiący placek ze spiralizowanymi warzywami i serem halloumi (TM6, TM7)
1h 10min
Suflety ciasteczkowe z sosem kawowym
1h
Matcha bubble tea z mango
55min
Sałatka z jajkiem i spiralizowanym ogórkiem (TM6)
25min
Mini Sloppy Joes
1h 45min
Jajka sadzone (Thermomix® Nester)
15min