Urządzenia i Akcesoria
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM6, TM7)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
600 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 4-5 cm ćwiartki (patrz wskazówka)
-
50 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
50 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
400 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych400 g truskawek, świeżych
-
mięta, świeża tylko liście, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
16 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1164.3 kJ /
278.3 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM6, TM7)
10 min
Matcha bubble tea z mango
55 min
Omlet z kurkami (low carb)
25 min
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM6, TM7)
15 min
Ślimaczki z pesto na parze
2 godz. 5 min
Sałatka ze szpinakiem, rumienionymi krewetkami i owocami
15 min
Sałatka ze spiralizowanych jabłek z cytrusowym dressingiem (TM6, TM7)
15 min
Mini shakshuki z fetą
20 min
Pistacjowa matcha latte
20 min
Spaghetti z tuńczykiem (TM7)
40 min
Chałka z waniliową kruszonką
1 godz. 5 min