Urządzenia i Akcesoria
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porce
Składniki
-
50 gramů dijonské hořčice hrubozrnné
-
15 snítek čerstvého tymiánu jen lístky
-
30 gramů javorového sirupu
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře
-
500 gramů vody
-
250 gramů růžiček brokolice250 gramů tenderstem brokolice
-
4 filety z lososa (každý cca 140–180 gramů)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
37 g
Kalorie
1105 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pět ingrediencí
6 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40 min
Šťavnatý salát Green Goddess plný síly
20 min
Batátové kuličky s kuřecím masem
40 min
Lososové nugety s mrkvovými tyčinkami
45 min
Kuřecí casserole se spiralizovanými batáty
1 godz. 10 min
Celozrnné banánové hvězdičky
1 godz.
Grilovaný hovězí Reuben sendvič
2 godz. 20 min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1 godz. 15 min
Červené rybí kari
30 min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min
Orange Passion (Oranžová touha)
15 min