Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů krůtího masa, bez kostí a kůže, na kousky (3 cm), částečně zmrazeného 30–60 minut v jedné vrstvě
- 50 gramů parmazánu, na kousky
- 2 stroužek česneku
- 2 snítky čerstvého oregana, jen lístky
- 1 vejce
- 40 gramů rajčatového protlaku
- 35 gramů strouhanky
- 1 čajová lžička soli
- 1 ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
- 100 gramů cibule, napůl
- 50 gramů olivového oleje
- 450 gramů konzervované bílé cizrny, scezené
- 800 gramů vody
-
1
polévková lžíce kuřecí dochucovací pasty
lub 2 kuřecí bujóny (pro 0,5 l vody), rozdrobené - 1 čajová lžička chilli vloček
- 50 gramů kadeřavé kapusty, na proužky (cca 5 cm)
- citrón, na plátky, na ozdobu (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2155.8 kJ / 515.3 kcal
- Białko
- 32.8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 9.8 g
- Sód
- 1.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1óra
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Kuřecí nudlová polévka se sýrovými knedlíčky
1óra
Hráškový krém s bazalkou
20 min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 Min
Arašídová polévka
40min
Vejce ve falafelu s jogurtovou omáčkou
50 Min
Dušené hovězí stew
1h 40min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11sa 20 dk
Čočkové curry s kuřetem
8h 35min