Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 stroužek česneku
- 1 - 2 čajové lžičky mořské soli
- 2 cibule, napůl
- 2 mrkve, na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 400 gramů vody
- 100 gramů vína bílého, suchého
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička soli
- 1 konzerva bílé cizrny, konzervované (scezené, cca 265 gramů)
- 2 zelené papriky, na kousky
- 3 rajčata, na čtvrtky
- 400 gramů jehněčího masa, na kostky
- ½ čajové lžičky pepře, mletého
- ½ čajové lžičky římského kmínu, mletého
- ½ čajové lžičky kari
- 5 - 10 lístků bazalky, nakrájených na proužky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1427 kJ / 340 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 9.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min
Boršč aneb červená polévka
1h 15min
Extra výživná vegetariánská polévka
30min
Polévka z červených paprik a cuket
55min
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Minestrone s pancettou
25min
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1h
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1h
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1h
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Brak ocen
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Brak ocen