Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 stroužek česneku
- 1 - 2 čajové lžičky mořské soli
- 2 cibule, napůl
- 2 mrkve, na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 400 gramů vody
- 100 gramů vína bílého, suchého
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička soli
- 1 konzerva bílé cizrny, konzervované (scezené, cca 265 gramů)
- 2 zelené papriky, na kousky
- 3 rajčata, na čtvrtky
- 400 gramů jehněčího masa, na kostky
- ½ čajové lžičky pepře, mletého
- ½ čajové lžičky římského kmínu, mletého
- ½ čajové lžičky kari
- 5 - 10 lístků bazalky, nakrájených na proužky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1427 kJ / 340 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 9.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11h 20min
Jarní polévka s bylinkovými kostkami
40min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 dk
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Pikantní fazolová polévka
11 Std.
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 dk
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Polévka z bílých fazolí
35 dk
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min
Čočková polévka s rajčaty
2sa 5 dk
Rajčatová krémová polévka
30min