Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- ½ stroužku česneku
- 2 snítky čerstvé petržele
- 250 gramů tuňáka konzervovaného v oleji, okapaného
- 150 gramů sýru ricotta
- 2 vejce
- 75 - 100 gramů strouhanky, plus podle potřeby na obalení
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky pepře, bílého, mletého, podle chuti
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2766 kJ / 661 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Błonnik
- 168 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 Min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Mrkvové karbanátky se sezamem
50 min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 min
Rajčatová rýže
30 Min
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1 godz. 25 min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20min
Hrášková pomazánka s pecorinem
10 min
Sýrové kuličky
30 Min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1 godz. 10 min
Banánový cheesecake
7 godz. 55 min
Špenátová roláda s uzeným lososem
50 min