Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- ½ stroužku česneku
- 2 snítky čerstvé petržele
- 250 gramů tuňáka konzervovaného v oleji, okapaného
- 150 gramů sýru ricotta
- 2 vejce
- 75 - 100 gramů strouhanky, plus podle potřeby na obalení
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky pepře, bílého, mletého, podle chuti
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2766 kJ / 661 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Błonnik
- 168 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Batátové kuličky s kuřecím masem
40 min
Polenta se špenátem a sýrem
1 Std.
Polentová pizza
1 Std.
Turecké börki s bramborovou náplní
1 Std. 15 Min
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30 min
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
1 godz. 20 min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 min
Krůtí kuličky se špenátem
40 min
Pohankové cookies s bílou čokoládou a kardamomem
55 Min
Rajčatová rýže
30 min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Krémová polenta s pórkem
1 godz. 5 min