Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 2 ¼ čajové lžičky soli
- 750 gramů brambor, salátových, neoloupaných
- 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, napůl
- 1 hruška, ne příliš měkká, neoloupaná, na kousky (1,5 cm)
- 15 gramů oleje
- 150 gramů anglické slaniny, na kostičky
- 200 gramů cibule, na klínky (5 mm)
-
3
snítky čerstvé saturejky, jen lístky
lub 1 čajová lžička sušené saturejky - 100 gramů masového vývaru
- 5 gramů bílého vinného octa
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička hořčice
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1986 kJ / 475 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 6.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1h
Špenátové řízky z trouby
40min
Pečené papriky plněné masovou směsí
1 Std. 20 Min
Rizoto se salsicciou a hráškem
40min
Thai Burger
30min
Čočkové válečky s uzeninou
45min
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1h 50min
Bramborové placičky s cibulí, česnekem a zakysanou smetanou pro TM6
35 Min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Kapustnica
1h 15min
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
1 Std. 20 Min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min