Schweinshalssteak mit Knoblauch-Tomaten-Butter

Schweinshalssteak mit Knoblauch-Tomaten-Butter

4.3 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehen halbiert
    4
  • Butter in Stücken
    200 g
  • Tomatenpüree
    40 g
  • Tomaten, getrocknet, in Öl
    40 g
  • Honig
    15 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ¾ TL
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Dill, frisch Spitzen abgezupft
    1 TL
  • Majoran, getrocknet
    1 ½ TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Paprika, geräuchert, gemahlen
    1 TL
  • Schweinshals Steak (je min. 3 cm dick)
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 745.7 kcal / 3119.8 kJ
Białko 43.6 g
Tłuszcz 58.9 g
Węglowodany 11.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...