Frische Tagliatelle mit Steinpilzen

Frische Tagliatelle mit Steinpilzen

4.2 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

Pastateig
  • Weissmehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche
    300 g
  • Eier
    3
  • Olivenöl, nativ
    1 EL
  • Salz
    1 TL
Steinpilzsauce
  • Petersilie, frisch Blätter abgezupft
    2 Zweigchen
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl, nativ
    50 g
  • Steinpilze, frisch in Scheiben
    150 - 200 g
    50 g Steinpilze, getrocknet, 20 Min. in Wasser eingeweicht und ausgedrückt
  • Salz
    1 ½ TL
  • Wasser
    1200 g
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 - 2 Prise

Wartości odżywcze na 4 Portionen

Kalorie 558 kcal / 2337 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 76 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...