Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastateig
- 300 g Weissmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Steinpilzsauce
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl, nativ
-
150 - 200
g Steinpilze, frisch, in Scheiben
lub 50 g Steinpilze, getrocknet, 20 Min. in Wasser eingeweicht und ausgedrückt - 1 ½ TL Salz
- 1200 g Wasser
- 1 - 2 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Wartości odżywcze
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 2337 kJ / 558 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45 min.
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Chinesische Nudeln mit Gemüse und Schweinefilet
50 min.
Munder Safranrisotto
45 min.
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50 min.
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min
Farfalle ai Quattro Formaggi
20 min.
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 Std. 40 Min
Linguine mit Riesencrevetten
30min
Asiatische Gemüsereispfanne
55 min.
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Spaghettini mit Peperoni
50 min.