Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 200 g de pulpa de calabaza, en trozos
- 260 g de zanahoria
- 20 g de apio, en trozos
- 350 g de ejotes
- 50 g de cebolla
- 2 cucharaditas de sal
- 900 g de agua
- 20 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 882 kJ / 210 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de calabacitas
40min
Crema de pimiento con calabacitas
30min
Sopa de nopales
45min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40min
Sopa de chícharo y tocino
30min
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Sopa de jitomate y elote
40min
Crema de ejote
30min
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30min
Crema de chícharos con queso crema
50min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35min
Minestrone de poro, papa y cebada
40min