Sopa de chícharo y hierbabuena

Sopa de chícharo y hierbabuena

3.9 26 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 porciones

Składniki

  • 150 g de cebolla
  • 45 g de mantequilla sin sal
  • 1000 g de caldo de pollo
  • 900 g de chícharos congelados descongelados
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 5 g de hojas de hierbabuena fresca
  • ½ cdita de sal fina
  • ½ cdita de pimienta negra recién molida
  • 100 g de crema ácida
  • cebollín picado, para decorar

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 190.1 kcal / 798.5 kJ
Białko 9.6 g
Tłuszcz 8.2 g
Węglowodany 20.4 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...