Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de agua
- 250 g de ejotes, sin tallos y en trozos (2-3 cm)
- 200 g de fideos de arroz, secos
- 1 zanahoria (aprox. 80 g), en trozos (2-3 cm)
- 40 g de aceite de ajonjolí
- 80 g de cebolla cambray, en rebanadas (2-3 mm)
- 30 g de salsa de soya
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1255 kJ / 307 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 448 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacitas con elote y cilantro
20 min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45 min
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Barbacoa de hongos
30min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30min
Quinoa con ejotes
30min
Pudín de chía y plátano
2h 10 min
Entomatadas de jamaica
50min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Pasta con pesto y pollo
30min
Enfrijoladas
30min