Urządzenia i Akcesoria
Sopa fría de betabel y yogur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones
Składniki
-
1000 g de agua
-
1 cda de sal
-
750 g de betabel pelado, en trocitos
-
400 g de yogur natural
-
10 g de estragón fresco sólo las hojas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
4 g
Kalorie
508 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Platos de Cuchara
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Crema fría de aguacate
10min.
Sopa de frijol y hoja de aguacate
8hod. 50min.
Sopa de jitomate y elote
40min.
Sopa fría de aguacate
5min.
Crema de cilantro
30min.
Sopa de chícharo y hierbabuena
30min.
Crema de zanahoria y jengibre
55min.
Sopa de apio
50min.
Sopa de poro y papa
40min.
Crema de betabel
40min.
Crema de calabacita, cilantro y chile
40min.
Sopa de jitomate y queso de cabra
20min.