Wersje kompatybilne
Pasta fría con jitomate, aceitunas y queso de cabra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 1 cda de sal fina
- 30 g de aceite vegetal
- 300 g de pasta corta seca, tipo moños o tornillos
- 150 g de aceitunas negras deshuesadas
- 200 g de jitomate cherry
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 200 g de queso de cabra, desmoronado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2702 kJ / 643 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 3219 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salpicón de pollo
25min
Ensalada de pasta con pepino y atún
50min
Pasta cremosa con calabacitas
45min
Pasta con verduras verdes
45min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Ensalada Italiana
40min
Ensalada de fideos de calabaza low carb
25min
Noodles con ejotes
40min
Guacamole
10min
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1h
Bowl arcoíris
1h 15min
Bowl de arroz con salmón fresco
40min