Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de miel
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de camote, en cubos
- 150 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- ½ cdita de comino
- ½ cdita de semillas de cilantro
- 400 g de jitomate, en trozos
- 250 g de agua
- 1 cdita de sal
- 1 pizca de pimienta blanca molida
- 200 g de espinacas congeladas, descongeladas
- 500 g de garbanzos cocidos y escurridos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1188 kJ / 283 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de quinoa
35 Min
Ensalada de arroz integral alto en proteína TM6
55 Min
Lentejas marinadas
35 Min
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Garbanzos con espinacas
1h 10min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40min
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16h
Estofado de vegetales y granos en cocción lenta TM6
3h 15min
Ensalada de garbanzos y cuscús
30 Min
Lentejas y arroz con cebolla frita (Mujadarrah)
1h 5min
Quiche vegano de hongos
1h 15min
Soya texturizada a la Vizcaína
1h 10min