Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de miel
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de camote, en cubos
- 150 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- ½ cdita de comino
- ½ cdita de semillas de cilantro
- 400 g de jitomate, en trozos
- 250 g de agua
- 1 cdita de sal
- 1 pizca de pimienta blanca molida
- 200 g de espinacas congeladas, descongeladas
- 500 g de garbanzos cocidos y escurridos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1188 kJ / 283 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas marinadas
35 Min
Lentejas con tomate y acelgas
30min
Quinoa con ejotes
30min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30min
Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate
20 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Sopa de alubias, calabaza y coco en cocción lenta TM6
16h 20min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Papas con especias
1h
Ensalada de quinoa
35 Min
Sopa de garbanzos (Revithia)
1h 40min
Guiso de verduras de raíz
1h 40min