Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de cebolla amarilla, en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
-
1200
g de fondo de verduras, ver receta en Básicas
lub 1200 g de caldo de verduras, en tetrapack - 140 g de vino tinto
- 2 cditas de sal fina
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 1 pizca de tomillo seco
- 20 g de vino blanco
- tomillo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 370 kJ / 88 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Pimientos rellenos de quinoa
1h
Pesto sin lácteos
5 menit
Sopa de jitomate con amaranto
20 min
Potaje de habas
1h 30min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 min
Berenjenas con miso Al vacío
2h 45 min
Bisquet vegano de pistache sin gluten
1h
Manzanas al vapor con quinoa
1h
Curry con verduras
1 Std. 10 Min
Sopa fría de coliflor
5 Std.
Hamburguesa de quinoa roja
40 min