Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de cebolla amarilla, en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
-
1200
g de fondo de verduras, ver receta en Básicas
lub 1200 g de caldo de verduras, en tetrapack - 140 g de vino tinto
- 2 cditas de sal fina
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 1 pizca de tomillo seco
- 20 g de vino blanco
- tomillo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 370 kJ / 88 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Sopa de garbanzos (Revithia)
1h 40min
Sopa de acelgas con quinoa
1u.
Sopa de frijol bayo con cilantro
30min
Sopa de lentejas naranjas
40min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40min
Curry con verduras
1h 10min
Crema vegana de acelgas
30min
Quiche vegano de hongos
1h 15min
Crema de zanahoria, leche de coco y curry
45 min
Potaje de habas
1h 30 min
Crema de betabel
40min