Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 50 g de tocino, en cubos (aprox. 1 cm)
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 600 g de coliflor, en rebanadas (2-3 cm)
- 600 g de agua
- 2 cditas de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 500 g de filete de bacalao, fresco, deshuesado, cortado en trozos (3-4 cm)
- 50 g de tocino, en cubos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1438 kJ / 344 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de brócoli
15 Min
Crema de espinacas con nuez
20 dk
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30 Min
Crema de calabacita
25 min
Crema de espárragos y queso Brie
30 Min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40 dk
Crema de zanahoria y jengibre
55 dk
Crema de coliflor con piñones
40 dk
Sopa de berenjena asada
40 dk
Crema de champiñones
20 dk
Sopa de cebolla TM6
55 dk
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50 dk