Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 50 g de tocino, en cubos (aprox. 1 cm)
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 600 g de coliflor, en rebanadas (2-3 cm)
- 600 g de agua
- 2 cditas de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 500 g de filete de bacalao, fresco, deshuesado, cortado en trozos (3-4 cm)
- 50 g de tocino, en cubos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1438 kJ / 344 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabacita
25 min
Sopa de brócoli
15 Min
Crema de pimiento con calabacitas
30 min
Crema de espinacas con nuez
20 min
Crema de zanahoria y jengibre
55 min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40 min
Crema de coliflor con piñones
40 min
Sopa de chícharo y tocino
30 min
Crema de brócoli y manzana verde
35 min
Sopa de cebolla TM6
55 min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Crema de champiñones
20 min