Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de col china encurtida, en juliana
- 20 g de aceite vegetal
- 50 g de zanahoria, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
-
100
g de hongo orejón, fresco, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
lub 100 g de hongo orejón seco, hidratado - 100 g de germen de soya fresco
- 50 g de hongos shiitake frescos, en rebanadas
- 100 g de tofu seco, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 50 g de agua
- 50 g de apio, en trozos (3 cm)
- 30 g de pimiento rojo, en trozos
- 150 g de tofu extra firme, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 10 g de salsa de ostión
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- ¼ cdita de sal fina, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 666 kJ / 159 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pimientos rellenos de quinoa
1小时
Sashimi de betabel
15 Min
Fetuccine con hongos
1小时
Burritos veganos
55min
Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado
1小时 35 分钟
Ensalada de hongos y alga wakame
45 Min
Pasta fresca de chile ancho
40min
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Ceviche de hongos
10min
Refrescante de lima y toronja
10min
Medallones vegetarianos
1 Std. 10 Min
Hongos con epazote
20 Min