Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de col china encurtida, en juliana
- 20 g de aceite vegetal
- 50 g de zanahoria, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
-
100
g de hongo orejón, fresco, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
lub 100 g de hongo orejón seco, hidratado - 100 g de germen de soya fresco
- 50 g de hongos shiitake frescos, en rebanadas
- 100 g de tofu seco, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 50 g de agua
- 50 g de apio, en trozos (3 cm)
- 30 g de pimiento rojo, en trozos
- 150 g de tofu extra firme, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 10 g de salsa de ostión
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- ¼ cdita de sal fina, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 666 kJ / 159 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soya al pastor
40 dk
Chop suey vegetariano
30 Min
Chili con carne
30 Min
Ensalada tibia de frijoles
25 min
Fajitas de tofu y verduras
25 min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40 dk
Papas con chorizo
40 dk
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
1sa
Tortas de papa alemanas
45 dk
Pimientos rellenos de quinoa
1sa
Soya texturizada a la Vizcaína
1 Std. 10 Min
Papa rellena de chorizo vegetariano
1h 15min