Urządzenia i Akcesoria
Traditional cocktail sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
390 g
Składniki
-
grapeseed oil250 g
-
egg room temperature1
-
lemon juice2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Tabasco® sauce5 drops
-
tomato sauce35 g
-
double cream45 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 gram
Sód
92.6 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
546 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beer and chilli peanut clusters
1 Std. 25 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Meat stock paste
45 Min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Traditional gravy
25 Min
Hommus dip
5 Min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 Std. 30 Min
Diane sauce
20 Min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 Min
Red onion relish
50 Min