
Urządzenia i Akcesoria
Potato bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
10 portions
Składniki
-
bread torn into pieces (see Variations)1 slice
-
cashews250 g
-
water510 g
-
olive oil1 tbsp
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh long red chillies (optional)1 - 2
-
bacon cut into pieces (1 cm)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra for sprinkling1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices4
-
potato peeled and cut into thin slices750 g
-
fresh mushrooms cut into thin slices320 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
268.9 kcal /
1129.2 kJ
Białko
10.7 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
19.6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
426.5 mg