Urządzenia i Akcesoria
Beef and beer pie
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Beef and beer stew
-
olive oil40 g
-
beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
brown onion cut into pieces150 g
-
cornflour15 g
-
water250 g
-
leek cut into slices150 g
-
dark beer330 g
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
Meat stock paste (see Tips)½ tsp
Pastry and assembly
-
plain flour150 g
-
butter cold, cut into cubes65 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
egg yolk lightly whisked, for glazing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1138.2 mg
Białko
39.5 g
Kalorie
2710.8 kJ /
647.5 kcal
Tłuszcz
35.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Węglowodany
36.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb korma
4 godz.
Cottage pie
1 godz. 30 min
Shepherd's pie
55 min
Aussie meat pies
2 godz.
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Traditional sausage rolls
50 min