Urządzenia i Akcesoria
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 slices
Składniki
Chocolate bean cake
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing120 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water or coffee1 tbsp
-
eggs5
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
coconut sugar180 g
-
cocoa powder70 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Coconut butter cream frosting
-
coconut sugar200 g
-
milk20 g
-
butter80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cocoa powder1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
402.7 mg
Białko
6 g
Kalorie
1356.7 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1 godz. 10 min
Chocolate zucchini mini loaves
1 godz. 30 min
Peanut butter choc chip slice
1 godz. 15 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Peanut caramel slice
5 godz. 35 min
Chocolate sweet potato slice
1 godz. 15 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Wombat slice
45 min
Blueberry crumble slice
1 godz. 15 min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 godz. 30 min